Ramen

Ramen combineren architectuur, design en functie

De energiekosten stijgen gestaag, daar kunt u niets aan doen. Waar u echter wel iets aan kunt doen is ervoor zorgen dat uw energieverbruik niet tot onbetaalbare hoogten stijgt. Hebt u al eens de isolatie van uw huis gecontroleerd? En dan met name ramen die ouder zijn dan 20 jaar. Deze blijken vaak, die vaak blijken lek te zijn. Door een efficiënte isolatie kunt u aanzienlijk op uw kosten besparen.

Met PVC ramen kunt u zelfs dankzij de modernste technieken maximaal 80% op uw kosten besparen. PVC ramen zijn niet alleen bekend vanwege hun geavanceerde functionaliteit, maar tevens vanwege hun wooncomfort en esthetiek. Ontdek onze omvangrijke keuze aan beslagen en grepen en laat u inspireren door het veelzijdige kleuraanbod.

PVC ramen

Optimale thermische isolatie door innovatieve constructie

In België wordt kunststof het meest gebruikt als materiaal voor ramen. Kunststof heeft een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en uitstekende thermische isolatie-eigenschappen. Hierdoor wordt kunststof vaak als eerst gekozen bij het kiezen van het materiaal voor het produceren van ramen.

  • Uitstekende isolatie-eigenschappen
  • Lange levensduur
  • Zeer voordelig
Download het kleurensysteem

Aluminium ramen

De hoogste kwaliteitseisen en een groot aantal voordelen

Hoge stabiliteit, energiezuinigheid, waardestijging, diverse oppervlakken, smal kozijnaanzicht, soepele werking, minimaal onderhoud en lange levensduur. Met aluminium ramen creëert u waarde voor uw woning - een leven lang.

  • Zeer weerbestendig
  • Stijging van de waarde van het onroerend goed
  • Hoge transparantie

Onze leveranciers

Als erkend specialist in aluminium- en kunststofschrijnwerk werken wij uitsluitend met producten van hoogstaande kwaliteit.
Voor details en verdere informatie verwijzen wij naar de websites van onze toeleveranciers.

webdesign & hosting | www.prospector.be